フードプロデュース

福岡仕出し弁当マンジャの歴史その2

福岡で美味しいお弁当宅配、人気なお届け弁当を目指す前の、高級惣菜テイクアウト店、これがマンジャでした。以前、ブログでマンジャの歴史について書きました。日本、世界を駆け巡り、おいしいものを食べ歩きしました。全てはご馳走様の為に。手間暇かけて作るのをコンセプトにしていました。本日は当時2003年の頃の画像がありました。和食・洋食・中華・デザート・パン・ワインが揃うお店でした。手作り惣菜が原点だからこそお弁当逸品にこだわります。現在21年目、さらにおいしい逸品を、弁当や総菜作りにますます取り組みます。

https://www.mangia.jp/view/company

 

t was a high-end delicatessen takeout shop called Manja before aiming for the delivery of delicious bento boxes and popular delivered bento boxes. The history of Manja has been written about in a blog before. It seems that they traveled around Japan and the world, eating delicious food. Everything was for the sake of the feast. The concept was to take time and effort to make it. There was an image from around 2003. It was a shop that had Japanese, Western, Chinese, dessert, bread, and wine. They are particular about bento boxes because handmade side dishes are their origin. They are now in their 21st year and are working harder than ever to create even more delicious products for bento boxes and general dishes.

 

創業当初の惣菜マーケットマンジャの画像

創業当初の惣菜マーケットマンジャの画像

惣菜マーケットマンジャの画像

惣菜マーケットマンジャの画像

タコとオリーブのギリシャ風サラダ他人気なサラダの画像

タコとオリーブのギリシャ風サラダ他人気なサラダの画像

パン屋さんからパンを販売してもらってた画像

パン屋さんからパンを販売してもらってた画像

お酒やさんからお酒を販売してもらっていた画像

お酒やさんからお酒を販売してもらっていた画像